WordPress på Black Friday 2020

Black Friday (i 2020 den 27. november) er blevet den helt store udsalgsdag, for rigtig mange webshops – og dermed også for mange udviklerhuse.

Det betyder, at der er gode rabatter at hente ved at købe dine licenser enten på denne dag – eller den efterfølgende mandag (Cyber Monday).

Men som med al anden udsalg, så er der kun penge at spare, hvis du køber noget, du alligevel ville have købt…

Disclaimer

Enkelte links er affiliate-links, hvor jeg altså får en del af kage, hvis du vælger at købe.
De fleste tilbud her er først aktive fra 23. nov. Gem eventuelt siden som bogmærke eller på skrivebordet, så du husker at tjekke.

Udløbet
Elementor pro

Skab flotte, dynamiske sider uden at skulle kode noget. Test evt. den gratis udgave (ligger på WordPress.org), hvis du vil teste. Men alle vil kunne lave ekstraordinært webdesign med denne sidebygger.

Udløbet
Bf get wp rocket

Premium caching og komprimerings plugin. Få afleveret din side meget hurtigere hos brugerne, få mere tilfredse besøgende og opnå bedre placeringer i søgninger.

Udløbet
Wp mail smtp logo

WP Mail SMPT er et populært SMTP plugin til WordPress, der bruges på over 2 mill. websteder. Få fixet problemer med afsendelse af mails fra din WP og sikr dig, at dine vigtige mails ikke bare ender i spam.

Udløbet
Gravity forms logo til black friday sale

Gravity Forms er et super plugin til bygning og håndtering af formularer. Alt lige fra simple leads til fx nyhedsmail til komplicerede spørgeskemaer i flere trin.

Udløbet
Project huddle logo fritlagt

Giver mulighed for at lave digitale post-its på dine design- og webstedsprojekter. Feedback fra kunden har aldrig været nemmere – bare peg, klik og skriv interaktive kommentarer direkte på din eksempler og dit live webstedsdesign.

Udløbet
Wpforms 300squareprofile

Komplet formularløsning til WordPress med over 3 mill brugere. Kommer med mere end 150 skabeloner, logiske funktioner, integration med betaling mm. Desuden er der mulighed for at vinde en ny 27″ iMac!

Udløbet
Optinmonsterlogo

OptinMonster er et effektivt plugin til leadgenerering og konverteringsoptimering. Hjælp dig med at få abonnenter til nyhedsmail og konvertere besøgende på dit websted.

Udløbet
Monsterinsights thumbnail

MonsterInsights er danner et bindeled mellem din WordPress og Google Analytics. Hjælper dig med at generere og vise de vigtige statistikker, så du kan vækste dit websted på de rigtige parametre.

Udløbet
Smash balloon thumbnail

Smash Balloon er en nem og hurtig måde at integrere din WordPress med social media feeds. Vis indhold fra Facebook, Twitter, Youtube eller Instagram hvor som helst på dit websted.

Udløbet
Memberpress

MemberPress er et af de meste brugte WordPress plugins til håndtering af medlemmer og differentieret adgang. Det lader dig nemt oprette et medlemswebsted og og tjene penge på online kurser eller andet premium indhold.

Udløbet
Schema pro bfcm deal card 20

Med Schema Pro bliver det meget lettere at tilføje de forskellige former for schema, der giver dig bedre visninger i søgninger. Og visninger i de specielle kategorier som bøger, events og lignende.

Udløbet
Gravity forms logo til black friday sale

Gravity Forms add-ons er forskellige tilbygninger, der udvider mulighederne i GF.

Udløbet
Bf semrush

50% Off On An Additional User + SEMrush PRO Subscription!

Oversigtssider

Her er andre sider, der kan give dig yderligere gode tilbud – jeg kan ikke følge med i det hele. Husk at bookmarke dem og tjekke med mellemrum, der kommer hele tiden nye tilbud op til Black Friday.

 

Pssttt - har jeg ikke set dig her før? 😉

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt!

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.