Optimer WP backend med Skærmindstillinger

Funktionen Skærmindstillinger er utrolig smart – og de færreste kender og bruger den!

Med den kan du vælge at skjule eller vise bestemte informationer i administrationen. Det kan for eksempel som her være indstillinger for valg af layout, der ikke er relevant og så kan du lige så godt fjerne det backenden – der er nok andre ting til at forstyrre dig.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Funktionen er ganske simpel, men meget anvendelig. I princippet kan alle elementer skjules eller vises, så hvis der er en speciel informationsboks, du har aldrig har gjort brug af, så kan du bare skjule den.

Indstillingen gælder for den enkelte indloggede bruger og gælder også næste gang du logger ind. Til gengæld kan du ikke så nemt lave ændringer, der gælder for alle eller en bestemt gruppe af brugere.

Funktionen skærmindstillingerDu finder Skærmindstillinger i øverste højre hjørne af skærmen. Og hvad du kan skjule/vise er forskelligt fra skærm til skærm, så prøv dig bare frem. For eksempel kan du – som i videoen – skjule bestemte indstillingsfelter under oprettelse af indlæg.

Men er det for eksempel listen over indlæg du kigger på, så kan vælge at skjule de kolonner med information, som du aldrig eller kun sjældent har brug for.

Bliv lidt klogere med Pro tips om WordPress

Bare rolig – vi siger det ikke til nogen!

Indhold

Pssttt - har jeg ikke set dig her før? 😉

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt!

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.