WordPress Serviceaftale

Dette er en oversigt over de værktøjer, som de forskellige grader af WordPress Service aftale indeholder.

Jeg kigger konstant efter nye metoder og gode løsninger, så der kan sagtens ske ændringer her.

Men selvfølgelig holder jeg brugerne orienteret og har ingen intentioner om at forringe indholdet.

Backup

Der tages backup med intervaller helt ned til en time, en såkaldt incremental backup. Det vil sige, at der er ca. 720 gendannelsepunkter for hver måned!

Rigtig mange backupplugins til WordPress (eller PHP i det hele taget) giver problemer ved backup af store installationer, backup’en fejler simpelthen fordi der går for lang tid. Det undgår man ved en incremental backup, der kun tager backup af ændringerne siden sidst. I det øjeblik man skal genskabe fra en backup, så samles der en kopi med filer og database, som de så ud på det valgte tidspunkt.

Backup’en sendes til en løsning baseret på storages hos Amazon Web Service, en meget stor og sikker leverandør. Al backup ligger på servere i Europa.

En sikker Backup kan redde dig

External hard disk drive connect to laptop
Backup sikrer at dit websted hurtigt kan genetableres, hvis noget går galt.

Besøgsstatistik

Tallene bygger på Google Analytics, den mest brugte og meget omfattende løsning til at måle besøg og trafik. Vi samler en ugentlig rapport med de tal, der giver mest mening for dig og dit websted.

Få at kunne levere statistikken, skal der opsættes en Analytics-konto for siden.

WordPress statistik

Rapport fra google analytics

Opdateringer

Alle opdatering installeres månedligt eller løbende, alt efter aftale. Efterfølgende kontrolleres om der er elementer der fejler – i de tilfælde rulles opdateringen tilbage og kunden kontaktes for at aftale, hvad der videre gøres.

WordPress opdateringer

Network specialist updating software
Regelmæssige opdateringer mindsker risikoen for nedbrud

Overvågning

Overvågning eller monitorering som det også kaldes, går ud på at kalde webstedet med jævne mellemrum, og så se om der bliver svaret. Hvis der ikke svares, er der noget galt og alarmen går.

WordPress overvågning

Wordpress overvågning oppetid

Sikkerhed

Sikkerhedsdelen består dels af en indledende gennemgang af webstedet for at se, om der er steder hvor der kan gøres noget for at forbedre sikkerheden, dels en løbende kontrol af forsøg på indlogning – og afvisning af åbenlyse hackere eller bots.

Men samtidig holder jeg øje med diverse medier for at sikre, at der ikke på nogle af webstederne under serviceaftale er plugins, der indeholder kendte fejl eller ikke længere bliver opdateret.

Computer security, data security protection concept

Sikkerhedsscanning

Der kører månedligt en test på tilfældigt udvalgte sider på webstedet med en scanner, der tester for malware eller anden kode, der ikke hører til på siden.

I tilfælde af hacking bliver hullet lukket og kunden kontaktet.

Airport security check

Plugin-pakker

Som en del af abonnementet får du også adgang til flere Premium versioner af anerkendte plugins. Hvilke, er afhængig af den serviceaftale, du laver.

Hastighedsscanning

Vi udfører månedligt en hastighedstest på forsiden samt udvalgte undersider for at se, om der er muligheder for at optimere endnu bedre og dermed sikre en god oplevelse for siden brugere og en god placering i søgemaskinernes resultater.

Vil du lære mine tricks?

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt! Nyhedsmailen indeholder også nyt fra hele WP økosystemet, så kan være på forkant ed udviklingen.

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.