Løbende vedligehold

Lego workmen repairing a faulty hard drive
Et websted bør være under konstant udvikling

For bare få år siden var det ganske almindeligt at se websteder med en stump grafik, der gjorde opmærksom på, at webstedet var under ombygning. Dem ser vi ikke så meget mere, og det giver heller ikke meget mening at annoncere det, for et websted bør i dag være under konstant ombygning!

Der bør med mellemrum komme nyt indhold, uanset om det nu er produkter eller blogindlæg. Men et websted i den slags udvikling vil som oftest også få behov for at få lavet små tilpasninger med jævne mellemrum.

Det har vi taget højde for i WP Pro løsningerne Business og Enterprise. Heri er nemlig inkluderet et antal småjobs hver måned.

Hvad er småjobs?

Giant-1013693_960_720Vi har defineret småjobs som tilpasninger/udvikling, der ikke tager mere end 30 min. at gennemføre/løse.

Opgaver indmeldes via vores supportsystem og udføres i den rækkefølge, de indløber – det er altså ikke beregnet til større designændringer eller hasteropgaver. Der må man bruge den sædvanlige metode og betale timepris eller fast, aftalt pris.

Det kan for eksempel være en mindre justering af et tema, en ændring af noget tekst kodet direkte eller andet, som man ikke lige selv kan eller vil håndtere.

Det kan naturligvis også bruges til at få opsat helt almindelige indlæg eller sider, hvis man helst er fri for at håndtere den slags selv.

Kravene til småjobs:

  • skal indsendes via support@eid.dk
  • vurderes til at vare mindre end 30 min
  • ikke haste

Vi laver vurderingen, om hvorvidt det kan løses på 30 minutter. Hvis ikke, får du i stedet et tilbud på løsning af opgave på normal vis.

At det ikke er hasteopgaver betyder, at vi kan lægge dem ind i mellem andre igangværende opgaver, hvor der er plads. Der kan gå op til 30 dage, men det kan også nogle gange blive løst indenfor få dage.

Vil du lære mine tricks?

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt! Nyhedsmailen indeholder også nyt fra hele WP økosystemet, så kan være på forkant ed udviklingen.

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.