WordPress overvågning

En WordPress overvågning kan hjælpe dig med enhver webstedsejer mareridt: Når en kunde fortæller at webstedet er nede. For man ved, at der sandsynligvis har været adskillige forbi, som ikke har sagt noget!

Derfor er det godt, at kunne få besked med det samme, hvis webstedet af den ene eller anden grund ikke længere kan ses. Så kan fejlen blive rettet med det samme – eller man kan få skiftet til en mere stabil webhost inden det koster for meget på bundlinjen.

Fejl i webhotel

En almindelig årsag til et nedbrud er en fejl hos dit webhotel. Det kan være en fejl i deres netværk/server eller de kan være udsat for et såkaldt DoS-angreb, der med massiv trafik blokerer for legitime besøgende.

Det er ikke noget du selv kan gøre noget ved – og forhåbentlig er din webhost klar over problemer før du er! – men effekten af en netværksfejl/et angreb og varigheden af nedetiden kan give et fingerpeg om, at du måske bør finde en mere stabil host med bedre kontrol over deres netværk og mindre belastning på deres servere.

Desværre ses det ofte, at brugere hos de billigste løsninger også er dem, der er mest udsatte for angreb.

Fejlslagen opdatering

En anden almindelig årsag er en automatisk opdatering, der af en eller anden grund er slået fejl. Eller du har måske selv lavet opdateringen, men på grund af cache ses konsekvensen af fejlen først senere.

Her kan der som regel hurtigt rettes op på fejlen, men det kræver jo, at man ved at der er noget galt.

Defacing set af Wordpress overvågning

Hvis dit website bliver hacket, så vil de i nogle tilfælde udskifte elementer på hjemmesiden for at kunne prale af, at de har haft held med deres foretagende.

Den slags stiller særlige krav til overvågningen, for et standardtjek vil blot vise, at siden stadigvæk svarer; den viser blot et andet indhold end det du som ejer havde tænkt dig!

Derfor tjekker vi med vores overvågning ikke bare om siden svarer, men spørger specifikt efter noget bestemt indhold. Det kan være et unikt firmanavn eller anden tekst, som er unik for lige præcis den testede side.

WordPress overvågning er en del af ‘Small business’ løsningen. Se indholdet i de forskellige WP Pro Service abonnementer

Bestil abonnement

Wordpress overvågning oppetid
Vil du lære mine tricks?

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt! Nyhedsmailen indeholder også nyt fra hele WP økosystemet, så kan være på forkant ed udviklingen.

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.