WordPress statistikken gør dig bedre

Med den rette WordPress statistik kan du få en hel masse at vide om de besøgende og der færden på webstedet.

Det er selvfølgelig en mulighed med en ‘tæller’ på siden, der kan vise hvor mange besøgende/sessioner, der har været. Men det er da væsentligt mere relevant at vide:

  • hvor de kommer fra
  • hvad de har kigget på
  • hvad de søgte efter
  • om de brugte mobil eller laptop

Alle disse ting kan en god WordPress besøgsstatistik fortælle dig – og meget, meget mere!

Den bedste løsning er, at koble Google Analytics til dit websted, så bliver alle relevante oplysninger registreret og gemt. Og de kan trækkes frem via forskellige oversigter og rapporter.

Med besøgsstatistik leveret via WP Pro Service får du det hele serveret. Jeg sørger for opsætning af dit websted, så data bliver opfanget og arkiveret. Derudover sætter vi et antal rapporter op til dig, med data der er relevante for din type af websted.

Og jeg sørger for at du får dem tilsendt via mail ugentligt eller månedligt, hvad du nu foretrækker. Så WordPress statistikken bliver afleveret i din mailboks og gør dig opmærksom på det med jævne mellemrum.

Så er det op til dig, at udnytte den information til noget fornuftigt.

Vil du lære mine tricks?

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt! Nyhedsmailen indeholder også nyt fra hele WP økosystemet, så kan være på forkant ed udviklingen.

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.