WordPress service abonnementer

WordPress Serviceaftale

Få din hjemmeside passet

Få mere ud af din tid ved at bruge den, hvor det giver bedst udbytte.

Hvis du ikke har lyst eller evner til at vedligeholde din hjemmeside, så lad mig gøre det for dig!

Mine kunder kalder mig:

  • virtuel assistent
  • hjemmeside-sitter
  • teknisk redning
  • IT afdelingen

– det må de gerne. For jeg løser forskellige opgaver for dem.

Working at home - open notebook, copy space on display

Uanset om du har en blog, en simpel firmaside eller en webshop, så kan vi finde en passende WordPress serviceaftale løsning.

Du får den professionelle hjælp du har behov for og kan koncentrere dig om det vigtige.

Abonnementerne er sammensat ud fra, hvad der efter min erfaring passer bedst til de forskellige typer. Men derfor kan en personlig blog godt have behov for en Business eller en webshop nøjes med en Personal – det bestemmer du selv.

Personal

- til bloggen med en månedlig opdatering
DKK 325 månedligt (u. moms)

Business

- til den driftsskabende side
DKK 528 månedligt (u. moms)
Populær

Enterprise

- til webshop eller medlemssite
Spørg

*opdateringsabonnementet dækker ikke større opdateringer af komplekse plugins som WooCommerce, Membership osv. Det skyldes at den slags opdateringer kræver etablering af testserver og omfattende tests inden det kan udføres på live-versionen.
Små sikkerhedsopdateringer gennemføres dog som regel. Spørg gerne inden, hvis du er i tvivl.

Funktionerne i WP Pro Service

En ekstern backup med en wordpress serviceaftale giver dig fred.

Automatisk off-site backup

En backup (også kaldet sikkerhedskopi) er som en forsikring – man håber aldrig at få brug for den, men det bliver hurtigt dyrt, hvis man sparer den væk og det så går galt.

Automatisk betyder, at du ikke skal ind og aktivere den selv – men at den kører uanset tidspunkt og uafhængigt af trafik på siden.

At den er ‘off-site’ betyder, at den ikke ligger på samme server, som dit websted. Hvis nu din server går ned eller din webhost går konkurs, så duer det ikke at den backup du skal gendanne fra, ligger på den server du ikke længere har adgang til. Derfor skal den placeres et andet sted: off-site.

Hvor tit der skal tages backup af dit websted kommer an på, hvor ofte der sker ændringer. En webshop ændres ved hver ordre, mens et een-sides visitkort stort set aldrig ændrer sig.

Læs mere om backup i WP Pro

Statistik på webtrafikken

Når man har en hjemmeside eller webshop, så ser man jo ikke sine kunder “i butikken”. Men derfor kan du stadig væk for en masse information om dem.

Derfor opretter jeg som en del af serviceaftalen en funktion, der indsamler data på dine besøgende – og sender dig en månedlig oversigt over de besøgende.

Som udgangspunkt får du en standardrapport med de vigtigste informationer en gang om ugen/måneden, men det kan fravælges.

Læs mere om indsamling af statistik 

Opdatering af WordPress

Der sker konstant udvikling på WordPress og de plugins, du har installeret. Det kan være rettelser af fejl, lukning af huller eller tilføjelse af nye funktioner.

Nye funktioner er selvfølgelig rare at have, men det er langt vigtigere at sørge for at sikkerheden er i orden. Og derfor er det også vigtigt at dit websted bliver opdateret, mindst en gang om måneden.

Det kan godt sættes op, så de mindre opdateringer af WordPress sker automatisk, men ikke alle plugins – og de er typisk en større risiko for hacking. Desuden vil en automatisk opdatering, der fejler, ikke blive opdaget nær så hurtigt.

Læs mere om WordPress opdatering

Månedlig rapport

Hver måned får du en oversigt over, hvad der er sket over de sidste 30 dage: opdateringer, backup, nedetid.

Det er ment som en mulighed for at du kan se, hvad det er dine penge går til.

Hosting

Med i serviceaftalen er også et webhotel. Det findes i to forskellige udgaver: Standard og Pro. Forskellen ligger i, hvor mange ressourcer den enkelte installation har til rådighed.

Det er ikke noget krav, at denne hosting benyttes, så du kan godt fortsætte med at bruge din nuværende webhost. Læs mere om webhosting.

Vil du lære mine tricks?

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt! Nyhedsmailen indeholder også nyt fra hele WP økosystemet, så kan være på forkant ed udviklingen.

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.