Sammenlign WordPress service abonnementer

WordPress Service abonnementer

Abonnementerne er sammensat efter hvad der efter vores erfaring passer bedst til de forskellige typer. Men derfor kan en blog godt have behov for en Enterprise eller en webshop nøjes med en Personal – det bestemmer du selv.

Personal

- til bloggeren
DKK 199 månedligt (u. moms)

Business

- til virksomhedssiden
DKK 399 månedligt (u. moms)
Populær

Enterprise

- til webshoppen
DKK 899 månedligt (u. moms)

Funktionerne i WP Pro Service

Automatisk off-site backup

En backup (også kaldet sikkerhedskopi) er som en forsikring – man håber aldrig at få brug for den, men det bliver hurtigt dyrt, hvis man sparer den væk og det så går galt.

Automatisk betyder, at du ikke skal ind og aktivere den selv – men at den kører uanset tidspunkt og uafhængigt af trafik på siden.

At den er ‘off-site’ betyder, at den ikke ligger på samme server, som dit websted. Hvis nu din server går ned eller din webhost går konkurs, så duer det ikke at den backup du skal gendanne fra, ligger på den server du ikke længere har adgang til. Derfor skal den placeres et andet sted: off-site.

Hvor tit der skal tages backup af dit websted kommer an på, hvor ofte der sker ændringer. En webshop ændres ved hver ordre, mens et een-sides visitkort stort set aldrig ændrer sig.

Læs mere om backup i WP Pro

Statistik på webtrafikken

Når man har en hjemmeside eller webshop, så ser man jo ikke sine kunder “i butikken”. Men derfor kan du stadig væk for en masse information om dem.

Derfor opretter jeg som en del af serviceaftalen en funktion, der indsamler data på dine besøgende – og sender dig en månedlig oversigt over de besøgende.

Som udgangspunkt får du en standardrapport med de vigtigste informationer, men den kan tilpasses hvis du har specielle behov.

Statistikken indsamles og sammenstilles af Google Analytics. Og det er også herfra, at du modtager den månedlige rapport.

Læs mere om indsamling af statistik 

Opdatering af WordPress

Der sker konstant udvikling på WordPress og de plugins, du har installeret. Det kan være rettelser af fejl, lukning af huller eller tilføjelse af nye funktioner.

Nye funktioner er selvfølgelig rare at have, men det er langt vigtigere at sørge for at sikkerheden er i orden. Og derfor er det også vigtigt at dit websted bliver opdateret, mindst en gang om måneden.

Det kan godt sættes op, så de mindre opdateringer af WordPress sker automatisk, men ikke plugins – og de er typisk en større risiko for hacking.

Læs mere om WordPress opdatering

Månedlig rapport

Hver måned får du en oversigt over, hvad der er sket over de sidste 30 dage: opdateringer, backup, nedetid.

Det er ment som en mulighed for at du kan se, hvad det er dine penge går til.

Hosting

Med i serviceaftalen er også et webhotel. Det findes i to forskellige udgaver: Standard og Pro. Forskellen ligger i, hvor mange ressourcer den enkelte installation har til rådighed.

Det er ikke noget krav, at denne hosting benyttes, så du kan godt fortsætte med at bruge din nuværende webhost. Læs mere om webhosting.

*opdateringsabonnementet dækker ikke større opdateringer af komplekse plugins som WooCommerce, Membership osv. Det skyldes at den slags opdateringer kræver etablering af testserver og omfattende tests inden det kan udføres på live-versionen.
Små sikkerhedsopdateringer gennemføres dog som regel. Spørg gerne inden, hvis du er i tvivl.