Coach call – 30 minutters samtale

Har du noget du gerne vil vide mere om, så har du muligheden for at blive ringet op på et passende tidspunkt og få kyndig vejledning.

Som en del af abonnementerne Business og Enterprise bliver du som kunde tildelt et coach call per måned. Det er en 30 minutters samtale om et emne, du selv vælger. Det kan være noget specifikt om WordPress, sociale medier eller mailmarketing – det er dog smartest at vælge noget, jeg har en vis viden om!

Der er ikke inkluderet nogen form for fjernsupport, så der er begrænsninger for hvor konkret og løsningsorienteret det kan blive. Men du kan få erfaren hjælp til at vælge den løsning, der passer bedst til den ide du har fået. Eller måske findes der en anden og smartere måde at gøre det på?

Det er ganske simpelt, for du går ind på en hjemmeside og vælger den periode på 30 min, der passer dig bedst (og hvor vi har ledig tid), og så bliver du ringet op på det aftalte tidspunkt.

Coach call - 30 minutters samtale 1

Du har på samme side også mulighed for at booke tid til et 2 timers en-til-en kursus i WordPress. Er I to-tre stykker, er det også ok. Kurset foregår hos ellegaard ID, så det er altså ikke beregnet til hjemmebesøg.

Vil du lære mine tricks?

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt! Nyhedsmailen indeholder også nyt fra hele WP økosystemet, så kan være på forkant ed udviklingen.

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.