WordPress opdatering

WordPress opdatering er vigtig

Wordpress opdatering er en vigtig del af vedligeholdelsen af et wp webstedDer kommer med mellemrum større opdateringer til WordPress. En WordPress opdatering indeholder nye funktioner, hastighedsforbedringer og meget andet. Som regel kan man på WordPress.org på forhånd læse om, hvad den nyeste – og endda kommende – WordPress opdatering indeholder af forbedringer og forandringer.

Og i mellem disse større opdateringer kommer der også mindre opdateringer, typisk med fejlrettelser og lukning af huller i sikkerheden.

De er derfor vigtigt at din WordPress-installation er opdateret til seneste version. Eller i hvert fald til den seneste sikkerhedsopdatering.

WordPress opdateringsabonnement

Med et WP Pro Service abonnement er du sikret at din installation af WordPress er opdateret. Hvor ofte det sker er afhængig af den valgte løsning, men WordPress sikkerhedsopdateringer vil altid blive installeret så hurtigt som muligt.

Der kommer også plugin opdateringer til de brugte plugins, for hvis funktionerne ændre sig, må udviklerne af plugins følge med. Hvis ikke der kommer en opdatering, der gør plugin’et kompatibelt med den seneste version af WordPress, så kan det være nødvendigt at afinstallere dette plugin.

Om der skal findes et andet plugin i stedet, eller opgaven kan løses på en anden måde er afhængig af, hvilken funktion plugin’et udfører. Men under alle omstændigheder, så vil vi tage kontakt til dig. For vi skal aftale hvad der skal ske, inden vi udfører nogen ændringer udover hvad der er indeholdt i abonnementet.

Vi tjekker både før og efter opdateringerne om alt fungerer som det skal. Ved større opdateringer vil vi typisk også teste på en testserver inden vi gennemfører opdateringer på et live-website

Ind imellem kommer man ud for at en WordPress opdatering rent faktisk indeholder en fejl – og så står du der med et websted, der ikke længere virker. Det er ikke noget problem med et WP Pro serviceabonnement. Vi indlæser blot den seneste backup (fra samme dag) og så er dit websted tilbage til som det var, før WP opdateringen blev indlæst.

Se indholdet i de forskellige WP Pro Service abonnementer

Bestil abonnement

Bliv ringet op

Wordpress opdatering 1Vil du gerne vide noget mere? Så bed om at blive ringet op på et tidspunkt, der passer dig.

Vil du lære mine tricks?

Få en mail hver gang der er nye tips og tricks – så behøver du ikke selv holde øje med om der er nyt! Nyhedsmailen indeholder også nyt fra hele WP økosystemet, så kan være på forkant ed udviklingen.

Bare rolig. Vi hverken spammer dig eller giver dine informationer videre til tredjepart.