SEO Monitor giver overblik over placering i søgninger

SEO Monitor giver dig et tydeligt overblik over dine siders SEO og viser effekten af dine ændringer løbende. Det gør det lettere at forbedre dit websteds position i forhold til dine konkurrenter.

God SEO er en opgave, der aldrig slutter – ligesom vedligeholdelse af et websted. Du kan hele tiden lave små tilpasninger, der forbedrer dine siders placering søgeresultater. Dels ændres de algoritmer søgemaskinerne sortere efter, dels har dine konkurrenter jo samme muligheder for at forbedre deres indhold.

Det er derfor vigtigt at du med SEO Monitor kan følge med i, hvordan dit websted rangere på vigtige søgeord.

SEO Monitor gør søgemaskineoptimering sjovt

Det er utroligt frustrerende at udføre et tidskrævende arbejde, hvis man ikke samtidig har en god fornemmelse af, at det har en effekt. Ofte er det resultatet, når man laver SEO uden gode redskaber. 

Med SEO monitor kan du på den månedlige oversigt se, hvordan dine siders placering  udvikler. Og du bliver gjort opmærksom på, om hvilke sider måske trænger til en kærlig hånd igen.

SEO Monitor vil også gøre dig opmærksom på om dine konkurrenter er begyndt at gøre noget mere ud af SEO, så dine sider får en ringere placering end de hidtil har haft.

Tekstarbejdet er aldrig slut og alle dine sider/opslag har ind i mellem behov for en kærlig. Med en konstant overvågning af dine siders placering i søgninger kan du lægge arbejdet der, hvor der er mest behov eller effekten størst.

WordPress SEO Monitor er en del af Business og Entreprise løsningerne. Se indholdet i de forskellige WP Pro Service abonnementer