På vej til WordCamp Europe

I morgen drager WP Pro til WordCamp Europe i Beograd, Serbien.

Det gør vi, fordi WordPress udover at være et CMS også er et fællesskab. Hvor udviklere, programmører, designere og meget andet over hele jorden arbejder sammen om at gøre det hele bedre og bedre.

WordCamp er en konference, hvor alle der arbejder med WordPress på forskellig vis har mulighed for at mødes, udveksle erfaringer og holdninger – og bekræfte hinanden i at WordPress stadig er det bedste CMS, man kan få!

Som med de fleste andre online-fællesskaber er der masser af kommunikation med mennesker, man aldrig har mødt – WordPress fællesskabet er ikke nogen undtagelse. Derfor skal jeg også til WordCamp for at møde mange af de personer, som jeg har skrevet sammen med. Det er andre freelancere og bureauer, som jeg har kommunikeret med; leverandører af de fantastiske tjenester og plugins, jeg bruger; guruer, der har lært mig hvad jeg ved i dag. Alle dem, der har været med til at åæacere mig og min virksomhed, hvor vi er i dag.

Og jeg glæder mig!

Søg

Bliv lidt klogere med Pro tips om WordPress

Bare rolig – vi siger det ikke til nogen!

Indhold

Bliv opdateret på WordPress

Hvis du vil have alle de fede WordPress tricks og nyheder fra WordPress community direkte i indbakken.