Automatisk log på Wordpress

Automatisk log på wordpressNår du logger på WordPress, så gemmer den som standard en cookie på din computer, der lader dig være logget ind i to dage. Så længe du ikke logger ud eller lukker browseren, så kan du arbejde videre i samme session i 48 timer.

Hvis tiden for denne cookie ‘løber ud’, mens du arbejder, så bliver du ikke bare smidt af og kan god gemme. Men hvis du forsøger at gå til en anden side, får du besked om at sessionen er afsluttet. Og du skal logge ind igen.

Hvis du arbejde ofte i din WP og ikke ønsker at logge ind og ud hen over flere dage, så kan du vælge at bruge funktionen ‘Husk mig’.

Ved at krydse af i denne lille checkboks på login-siden, beder du WP huske dig i længere tid. Det betyder i praksis at den i stedet husker dit login i 14 dage.

Hvis du ofte skal logge ind på forskellige websteder, så findes der flere slags værktøj, der kan huske dine adgangskoder. Og flere af dem kan endda finde ud af automatisk at udfylde med brugernavn og adgangskode og logge dig ind.

Det er en vældig lettelse. Det kan måske virke som en ringere sikkerhed, men i praksis er det lige modsat – så længe adgangen til dit passwordværktøj er sikkert. For nu er du ikke længere afhængig af at kunne huske alle dine koder og kan i stedet bruge unikke koder for hvert sted. Og endda bruge koder på 16 tegn med både store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Husk at logge af

Du skal selvfølgelig kun gøre det, hvis du sidder ved din egen computer. Hvis du sidder på en offentlig computer, så gælder denne adgang også for den næste, der bruger computeren – og det er du nok ikke interesseret i.

I det hele taget skal du altid logge ud, hvis du sidder på en computer, som andre har adgang til. Uanset om det er din WordPress eller andre steder, du logger ind. Som fx på Facebook; med mindre du synes det er vældig sjovt, når dine såkaldte venner skriver ‘sjove’ statusopdateringer i dit navn…

Søg

Bliv lidt klogere med Pro tips om WordPress

Bare rolig – vi siger det ikke til nogen!

Indhold

Bliv opdateret på WordPress

Hvis du vil have alle de fede WordPress tricks og nyheder fra WordPress community direkte i indbakken.