Funktioner i WordPress Service

Dette er en oversigt over de værktøjer, som de forskellige grader af WordPress Service indeholder.

Vi kigger konstant efter nye metoder og gode løsninger, så der kan sagtens ske ændringer her.

Men selvfølgelig holder vi brugerne orienteret og vi vil ikke forringe tjenesten.

Backup

Der tages backup med intervaller helt ned til en time, en såkaldt incremental backup. Det vil sige, at der er ca. 720 gendannelsepunkter for hver måned!

Rigtig mange backupplugins til WordPress (eller PHP i det hele taget) giver problemer ved backup af store installationer, backup’en fejler simpelthen fordi der går for lang tid. Det undgår man ved en incremental backup, der kun tager backup af ændringerne siden sidst. I det øjeblik man skal genskabe fra en backup, så samles der en kopi med filer og database, som de så ud på det valgte tidspunkt.

Backup’en sendes til en løsning baseret på storages hos Amazon Web Service, en meget stor og sikker leverandør.

En sikker Backup kan redde dig

Besøgsstatistikgoogle-analytics

Tallene bygger på Google Analytics, den mest brugte og meget omfattende løsning til at måle besøg og trafik. Vi samler en ugentlig rapport med de tal, der giver mest mening for dig og dit websted.

Få at kunne levere statistikken, skal der opsættes en Analytics-konto for siden.

WordPress statistik

Opdateringer

Alle opdatering installeres månedligt eller løbende, alt efter aftale. Efterfølgende kontrolleres om der er elementer der fejler – i de tilfælde rulles opdateringen tilbage og kunden kontaktes for at aftale, hvad der videre gøres.

WordPress opdateringer

WordPress overvågning oppetidOvervågning

Overvågning eller monitorering som det også kaldes, går ud på at kalde webstedet med jævne mellemrum, og så se om der bliver svaret. Hvis der ikke svares, er der noget galt og alarmen går.

WordPress overvågning

Sikkerhed

Sikkerhedsdelen består dels af en indledende gennemgang af webstedet for at se, om der er steder hvor der kan gøres noget for at forbedre sikkerheden, dels en løbende kontrol af forsøg på indlogning – og afvisning af åbenlyse hackere eller bots.

Sikkerhedsscanning

Vi kører månedligt en test på tilfældigt udvalgte sider på webstedet med en scanner, der tester for malware eller anden kode, der ikke hører til på siden.

Plugin-pakker

Som en del af abonnementet får du også adgang til flere Premium versioner af anerkendte plugins. Hvilke, er afhængig af den serviceaftale, du laver.

Hastighedsscanning

Vi udfører månedligt en hastighedstest på forsiden samt udvalgte undersider for at se, om der er muligheder for at optimere endnu bedre og dermed sikre en god oplevelse for siden brugere og en god placering i søgemaskinernes resultater.

HeatmapsScreenshot_24

På samme måde some varmefølsomt kamera kan vise steder med højere temperatur, så kan heatmaps være med til at vise der er mest trafik på en webside. bliver der scrollet langt nok ned eller klikker de besøgende andre steder end forventet.

Optagelser

Kig dine besøgende over skulderen og se, om de opfatter din hjemmeside på samme måde som du havde tænkt – eller om de leder forvirrede efter en knap til at komme videre.

 

Bliv ringet op

Vil du gerne vide noget mere? Så bed om at blive ringet op på et tidspunkt, der passer dig.