Husk at kalde på hjælp, når du har brug for det

Kald på en professionel

Hvorfor laver du ikke det, du er bedst til? Og lader os klare de opgaver, som vi er bedst til.

Du skal ikke have set ret mange film, før du er klar over, hvor farligt det kan være at forsøge at være sin egen advokat i en retssag. Og du ved sikkert også fra din egen profession, at langt de fleste opgaver bør man faktisk lade professionelle om at løse.

WordPress er blevet meget populært som platform for websteder. Dels fordi det er nemt at håndtere, dels fordi det er gratis.

Men mange tror fejlagtigt, at ALT med WordPress er nemt – og alt ALTING er bedst, når det er gratis.

De svære valg

WordPress er opbygget af moduler, og de vigtigste valg ligger i at vælge de rigtige moduler til opgaven. Uanset om det er tema eller et funktionsplugin det drejer sig om, så er der altid et utal af forskellige muligheder at vælge imellem.

Det rigtige valg løser opgaven, og bringer dig let og hurtigt videre. Det forkerte valg vil i bedste fald være skyld i spild af en masse tid – i værste fald vil det blokere for yderligere udvikling af webstedet og måske endda få siden til at gå ned.

Der er mange sider, der kan hjælpe med at finde den rigtige løsning, men det kræver dels at du ved præcist, hvad du leder efter. Dels at du kan finde de rigtige ting at søge på. Og så skal du så også lige kunne skelne mellem gode og dårlige plugins.

Det er så nemt

Det fuldstændig rigtigt, at WordPress er et nemt system at have med at gøre. Med bare en smule forståelse for, hvordan systemet fungere kan langt de fleste lære at vedligeholde og udbygge et websted baseret på WordPress.

Men selv et simpelt system bliver komplekst efterhånden som der tilføjes flere og flere funktioner.

Selvom WordPress plugins generelt er af høj kvalitet – der er en lille grad af kontrol inden de lukkes ind i WordPress biblioteket – så findes der også sjusket kodning, der øger risikoen for konflikter og nedbrud.

Og at vælge mellem 5 plugins, der umiddelbart ser ud til at løse samme opgave er en udfordring.

En hurtig søgning på “Forms” (formular) giver 49 SIDER med plugins, der gør noget med formularer!

Biler og eftersyn

Jeg er afhængig af, at min altid starter, når jeg skal bruge den. Og at den er sikker at køre i.

Derfor kunne jeg aldrig finde på selv at reparere på den. Det lader jeg min professionelle mekaniker om.

Han får også lov til at give den et eftersyn med regelmæssige mellemrum, så vi kan finde de potentielle fejl inden de gør for meget skade. Eller bilen bryder sammen på vej til et vigtigt kundemøde.

Så dels tager jeg min mekaniker med på råd, inden jeg træffer vigtige beslutninger vedrørende bilen. Dels forebygger jeg, hvor det kan lade sig gøre og giver mening. På den måde sikrer jeg mig så godt det er muligt, at jeg har en funktionsdygtig bil, når jeg skal bruge den.

Vær professionel

Hvor er din tid bedst brugt? Er det ved at lære dig selv at lave WordPress-sider eller at skaffe nye kunder?

Mange nystartede virksomheder er så fokuseret på at spare penge på budgettet, at de glemmer at lave en simpel beregning: hvad kan bedst betale sig.

For ja, du kan lave meget af det selv, men hvis du skal bruge dobbelt eller tredobbelt så lang tid som en professionel, så er er din egen tid måske bedre brugt på det, du er bedst til: dit eget produkt.

Søg

Bliv lidt klogere med Pro tips om WordPress

Bare rolig – vi siger det ikke til nogen!

Indhold