WordPress backup er vigtigt for dit websted

WordPress backup er ligeså vigtig en del af din WordPress hjemmeside som design eller opdateringer er! Lad være med at springe over her, for det er den bedste forsikring du kan få.

Hvor tit der skal tages backup, kommer jo an på, hvor tit der sker ændringer – altså nye indlæg eller opdateringer.

Men mit webhotel tager backup

Måske er det rigtigt, men tjek det lige en ekstra gang. Og selvom det skule være tilfældet, så betyder det for langt de fleste webhoteller at de tager en backup med med mellemrum, beregnet til gendannelse i det tilfælde, hvor deres system skulle gå ned.

Det er jo rart, men den hjælper dig ikke, hvis du først efter fem dage opdager, at nogen har lagt malware på din WordPress hjemmeside. For så er malware også på den version, der ligger i WordPress backup’en.

WordPress tager backup til serveren

Fint, så er du sikret så langt. Men hvordan står du i det tilfælde, hvor dit webhotel bliver lukket og du skal have den genskabt på en anden server?

Din WordPress backup skal ligge et andet sted end der, hvor den kørende version er. På same måde som en backup af data fra din computer heller skal ligge på den lokal harddisk, men et andet sted, hvorfra den kan hentes hvis ulykken skulle være ude.

WP Pro Service er en forsikring

Det handler om at gå med livrem OG seler. Din WordPress hjemmeside skal sikres bedst muligt ved at både WordPress og plugins bliver løbende opdateret til den seneste version.

Hvis det alligevel går galt, så skal der være en brugbar og opdateret backup, der kan læses ind med det samme. Ikke noget med at fedte rundt med gamle kladder og vente på opdateringer – nej, den skal bare ind på plads igen.

Det er det en backup skal være der for – vi håber ikke det bliver nødvendigt at bruge den og tager alle forholdsregler for at undgå det. Men uanset hvad, så er det bare alligevel ind i mellem nødvendigt – og så skal den være der og være klar til brug!

Se mere om, hvad WP Pro Service kan hjælpe med.

Søg

Bliv lidt klogere med Pro tips om WordPress

Bare rolig – vi siger det ikke til nogen!

Indhold

Bliv opdateret på WordPress

Hvis du vil have alle de fede WordPress tricks og nyheder fra WordPress community direkte i indbakken.