Websteder er ikke bare ‘byg op og glem’

Websteder er ikke bare 'byg op og glem' 1Det er ikke nok, at få bygget webstedet og så bare glemme det igen. Hvis ikke du får opdateret din hjemmeside jævnligt, så kan du faktisk være i færd med at smide penge ud af vinduet.

Når du får besøgende på hjemmesiden og de finder fejl og mangler, så bliver de kun sjældent hængende længe nok til at fortælle dig om det.

Mange webstedsejere ser aldrig deres egen side og opdager derfor ikke, at noget er holdt op med at fungere. Og opdager du det ikke i tide, så kan det måske resultere i endnu flere fejl – og mistede kunder.

Regelmæssig kontrol

Derfor er et regelmæssigt tjek af dit websted nødvendigt. Du kan ikke løbe det hele igennem hver dag, men et jævnligt tjek af de mest nødvendige sider og et stikprøver på resten, kan løse opgaven.

Dette regelmæssige tjek er bare en af ingredienserne i WP Pro Service. Vi tager stikprøver en gang om måneden, men hvis webstedet går ned eller bliver hacket, så får vi besked med det samme og kan løse problemet. Måske  kan det rettes, måske skal der indlæses en en ren kopi fra den seneste backup af dit websted.

Søg

Bliv lidt klogere med Pro tips om WordPress

Bare rolig – vi siger det ikke til nogen!

Indhold

Bliv opdateret på WordPress

Hvis du vil have alle de fede WordPress tricks og nyheder fra WordPress community direkte i indbakken.